Izvor: RTS, 01.Dec.2020, 19:43

Bajern odoleo Atletiku, Inter trijumfovao u Menhengladbahu


Bajern sa "rezervistima" remizirao sa Atletikom u Madridu 1:1, u derbiju petog kola Lige šampiona. Inter izvojevao važnu pobedu u Menhengladbahu 3:2. Olimpik bolji od Olimpijakosa 2:1, Liverpul od Ajaksa 1:0. Bez pobednika u duelima Parto - Mančester siti (0:0) i Atalanta - Midtjiland (1:1). Salcburg je kao gost savladao Lokomotivu, dok je Šahtjor kao domaćin bio bolji od Reala, ishodi su prve dve utakmice petog kola Lige šampiona.
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

PSŽ gost Mančester junajteda u duelu za prvo mesto ili opstanak (RTS 1, 21.00)

Izvor: RTS, 02.Dec.2020, 08:15

U nastavku petog kola Lige šampiona, večeras se igra preostalih osam mečeva u grupama E, F, G i H. Fudbaleri Mančester junajteda domaćini su PSŽ-u u duelu koji će odlučivati o prvom mestu u grupi H, a možda i o opstanku Parižana u elitnom takmičenju. Utakmicu Mančester junajteda i...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.