Bajer rešio da trenera ne pusti iz Leverkuzena

Izvor: Blic, 22.Maj.2015, 18:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bajer rešio da trenera ne pusti iz Leverkuzena

Trener Bajera iz Leverkuzena Rodžer Šmit produžio je ugovor do 2019. godine, uprkos tome što nije obezbedio automatsko učešće u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Iako je izbor Šmita za trenera Bajera bio iznenađenje u aprilu 2014, on je u međuvremenu zadobio ogromno poverenje kluba i podršku navijaca zbog atraktivne napadačke igre koju praktikuje.

"Šmit je već u prvoj godini angažmana >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ispunio naše nade i očekivanja', rekao je direktor kluba Mihael Ssade, a prenosi Rojters.

On je istakao da iza otvorene igre tima "stoji potpis Šmita".

"Leverkuzen sada neguje stil koji je prepioznatljiv i kod kuće i na međunarodnoj sceni", rekao je Šade.

Leverkuzen je ostao na četvrtom mestu u Bundesligi pošto je izgubio prošlog meseca od direktnih rvala Borusije iz Menhengladbaha sa 3:0, tako da će igrati u plej-ofu kvalifikacija za Ligu šampiona.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.