BORJAN: Biće teško protiv Totenhema, ali su na Marakani već padali velikani (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Okt.2019, 21:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BORJAN: Biće teško protiv Totenhema, ali su na Marakani već padali velikani (VIDEO)

Superliga u subotu, Liga šampiona u sredu.

Gostovanje Totenhema Crvenoj zvezdi u utakmici 4. kola Lige šampiona sve je bliže. Ekipa Maurisija Poketina odmeriće snage sa prvakom Srbije u sredu (21.00), a na golu bi ponovo trebalo da bude i Milan Borjan. Standardni čuvar mreže crveno-belih je imao obaveza u reprezentaciji Kanade, ali po povratku u Srbiju nije mogao odmah među stative. Zbog povrede išao je i na terapije, ali je sada spreman.

- Juče >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sam odradio lagan trening, a danas u punoj snazi. Bilo je sve kako treba. Mislim da ću čak biti spreman i za Proleter (subota, 16.00), u Novom Sadu - rekao je Borjan koji je na stadionu "Rajko Mitić" prodavao ulaznice za meč sa Pevcima (više pročitajte OVDE).

Iako je vreme provodio i na terapijama, priznao je da mu je kraća pauza, posle obaveza u Ligi nacija KONKAKAF-a i prijala.

- Uspeo sam da dođem malo sebi i da provedem malo vremena sa porodicom. Uz to, išao sam i dva puta dnevno na terapije. Hvala Bogu, sada se i bolje osećam, a vratila mi se i energija. Bio sam mnogo umoran. Sada samo da nastavim dalje. U kontaktu sam sa ljudima iz reprezentacije, već nekoliko proteklih dana. Rekao sam da ne brinu, jer i sutra me očekuje trening pred utakmicu sa Proleterom.

Za subotu je zakazan nastavak šampionata, ali je teško da se ne misli i na Totenhem koji je u Londonu slavio sa ubedljivih 5:0. A da li je moguće da u Beogradu padne, kao što je prošle sezone pao Liverpul.

- Nikad se ne zna. Fudbal je čudan. Ovde su već padale velike ekipe. Mi ćemo da damo sve od sebe, a navijače pozivam da dođu u što većem broju. Njihova podrška nam mnogo znači, pošto su oni naš 12. igrač. Biće veoma teško. Engleski timovi su specifični. Igrali smo već protiv Arsenala i Liverpula... Pokušaćemo da uzmemo tri boda i napravimo korak ili ka drugom mestu Lige šampiona ili ka Ligi Evrope.

Odličnu zamenu, Borjan je imao u Zoranu Popoviću.

- Uvek je tu kad treba da se uskoči. Radi fenonemalno na treninzima, daje maksimum. To mu se i vraća na utakmicama, brani odlično. Dok ja nisam bio tu, bio je na terenu u nekoliko mečeva. Drago mi je što imam dobru i što je najvažnije dobru i zdravu konkurenciju.

I za kraj razgovora, bilo je reči i o rođenom bratu supruge Snežane, Nenadu Filipoviću koji je u sredu bio na golu TSC-a.

- Branio je mnogo dobro. Jeste da je primio tri gola, ali bio je dobar. Ponosan sam na njega. Ove sezone brani fenomenalno. Imaju izvanrednu ekipu - zaključio je Borjan.

Pogledajte kako je i izgledalo druženje sa Borjanom u Red Star šopu. Za petak je zakazano slično druženje, ali sa Brankom Jovičićem, a više o tome možete da pročitate na OVOM linku.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Polina, navijačica Spartaka

Супер гуд!

A post shared by Полина🍬 (@polinatsvetik) on Apr 7, 2019 at 8:13am PDT

Солнышко, я уже по тебе скучаю🤣🤣

A post shared by Полина🍬 (@polinatsvetik) on Apr 14, 2019 at 5:24am PDT

Скорей бы на учебу))

A post shared by Полина🍬 (@polinatsvetik) on Aug 29, 2018 at 11:46am PDT

Лето продолжается😋😋

A post shared by Полина🍬 (@polinatsvetik) on Aug 26, 2018 at 7:12am PDT

Высоко сижу, далеко гляжу🤪

A post shared by Полина🍬 (@polinatsvetik) on Jul 28, 2018 at 7:51am PDT

Пляжный сезон открыт😋✅

A post shared by Полина🍬 (@polinatsvetik) on Jul 5, 2017 at 10:03am PDT

-"сфоткай типо на Мальдивах лежу"😂🌞🏝

A post shared by Полина🍬 (@polinatsvetik) on Jul 29, 2016 at 1:03am PDT
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.