BOLJE NEGO PROTIV LIVERPULA: Evo šta se sve radi na „Marakani“ pred PSŽ, Delije će uživati (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Dec.2018, 08:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BOLJE NEGO PROTIV LIVERPULA: Evo šta se sve radi na „Marakani“ pred PSŽ, Delije će uživati (FOTO)

Utakmica Lige šampiona igra se u utorak.

Praznik, spektakl, fešta, hedonizam... Ovo su možda najbolji sinonimi za ono što očekuje srpsku fudbalsku javnost i navijače Crvene zvezde u utorak uveče, kada će na travu sradiona „Rajko Mitić“ na meč šeste runde Lige šampiona istrčati ekipa Vlada Milojevića i skupoceni PSŽ.

„Sveci“ su u drugoj rundi elitnog takmičenja zadali >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bolan udarac prvaku Srbije, slavili sa 6:1, pa će rasterećeni crveno-beli pokušati da se koliko-toliko revanširaju „legiji stranaca“ iz Pariza.

Osim fudbalera i strčnog štaba Zvezde, prethodnih dana nije mirovalo ni rukovodstvo crveno-belih. Sve je učinjeno da se navijači na stadionu osećaju što komfornije, pa su radovi oko „srpske Marakane“ intenzivirani prethodnih dana.

Pred duel sa PSŽ-om biće promovisan novi sistem ulaska na stadion (pročitajte OVDE), a doteruju se i prilazi zdanju u Ljutice Bogdana, kao i sam travnatu tepih.

Rade se prilaz „Severu“, ulaz u VIP ložu, doteruju se sitnice... A, ako bude trebalo Nejmara i saigrače u pretonici Srbije sačekaće i topao teren, jer su podni grejači spremni. Videećmo samo kome će biti toplo oko srca u utorak oko 23 časa...

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.