BAHARU NIJE VALJAO: Leković postigao gol za Viljareal

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Sep.2023, 21:16

BAHARU NIJE VALJAO: Leković postigao gol za Viljareal

Postavio je konačan rezulatat.

Ekipa Viljareala B, osvojio je nova tri boda u španskog drugoj ligi - La Ligi 2, pošto su na svom terenu bili bolji od Amorebietea rezultatom 3:1 (1:0) u meču sedmog kola.

Prvenac u dresu drugog tima "žute podmornice" zabeležio je Stefan Leković, mladi srpski štoper, koji je postavio konačan rezultat u 60. minutu.

Viljareal B nalazi se na 14. mestu drugog po kvalitetu ranga španskog fudbal sa osam osvojenih bodova >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nakon osam kola, a zanimljivo da isti učinak ima i Amorebiete.

Leković nije valjao novom šefu struke šampiona Srbije Baraku Baharu, pa ge je Zvezda prosledila u Španiju, ali izgleda da se tamo sasvim dobro snalazi.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona,   Fudbal

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.