Astana uplašila Seltik, velikan se provukao kroz iglene uši (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 27.Jul.2016, 17:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Astana uplašila Seltik, velikan se provukao kroz iglene uši (VIDEO)

Ekipa Brendana Rodžersa jedva izbegla poraz u Kazahstanu u prvom meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona

Kazahstanci nastavljaju da seju strah u evropskim fudbalskim takmičenjima. Ipak, ekipi Astane veoma dobra igra nije bila dovoljna da na svom terenu ostvari više od remija 1:1 protiv škotskog Seltika u prvom meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Slavni klub iz Glazgova >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << imao je mnogo sreće i može da se kaže da se provukao u dalekoj Astani. Kako drugačije objasniti da je Seltik postigao zlata vredan gol iz jedinog udarca koji su uputili u okvir gola za 90 i kusur minuta.

A možda će baš taj detalj da bude odlučujući s obzirom da je za očekivati da Kelti ipak odigraju znatno bolje na svom stadionu u revanšu.

Astana je u većem delu utakmice imala inicijativu i loptu u nogama, a takva igra donela joj je i pogodak koji je u 19. minutu postigao Juri Logvinenko.

Domaći tim je i u nastavku utakmice napadao, išao po drugi gol, ali je odbrana Seltika, koliko god klimavo delovala, odolela. Pre svih istakao se golman Kreg Gordon.

Kako je utakmica odmicala, međutim, Astana je pomalo gubila snagu i gosti su to uspeli da iskoriste 12 minuta pre kraja kada je Li Grifits postavio konačan rezultat.

U sudijskoj nadoknadi vremena Astana je mogla da trijumfa, ali je Kanjas sa pet metara glavom šutirao pored gola.

Golman Nenad Erić i zlatni orlić Nemanja Maksimović odigrali su celu utakmicu za Astanu, dok je Đorđe Despotović u 86. minutu zamenio Kabanangu.



LIGA ŠAMPIONA, treće kolo – prvi mečevi:

Astana (Kazahstan) – Seltik (Škotska) 1:1 (1:0)

/Logvinenko 19 – Grifits 78/

Rozenborg (Norveška) – APOEL (Kipar)

Astra Đurđu (Rumunija) – Kopenhagen (Danska)

Fenerbahče (Turska) – Monako (Francuska)

Trenčin (Slovačka) – Legija Varšava (Poljska)

Olimpijakos (Grčka) – Hapoel Ber Šiva (Izrael)

(FOTO: Youtube printscreen)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Probudio se 'Tigar'! (video)

Izvor: Sportske.net, 27.Jul.2016

Radamel Falkao se vraća u golgetersku formu...Kolumbijac je bio strelac za Monako u prijateljskom meču protiv Zenita, a danas je pogodio i na kvalifikacionom meču za Ligu šampiona protiv Fenerbahčea u Istanbulu...Mora se priznati da je imao dosta sreće, ali ne može se osporiti da je 'El Tigre'...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.