Izvor: RTS, 24.Maj.2022, 20:23

Ančeloti: Navijači Reala žele titulu u Ligi šampiona, ali nisu opsednuti

Trener Reala Karlo Ančeloti izjavio je da je madridski klub fokusiran na pripremu finala Lige šampiona protiv Liverpula, prenose španski mediji.
Ančeloti je rekao da bi Marselo i David Alaba trebalo da se oporave do finala u subotu.
 



"Nemam problem sa startnom postavom. To nije meč sa samo 11 fudbalera. Oni koji uđu sa klupe dobro su pomagali do sada", rekao je trener Reala.


Real je u klupskoj istoriji >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << osvojio 13 trofeja u Ligi šampiona, a poslednji put je trijumfovao u najkvalitetnijem evropskom klupskom takmičenju 2018. godine.


"Navijači našeg kluba su željni, ali nisu toliko opsednuti. Mislim da nam to može biti prednost", rekao je Ačeloti, koji bi u subotu mogao da postane prvi trener sa četiri titule u Ligi šampiona.


Finale Lige šampiona između Reala i Liverpula biće odigrano u subotu od 21.00 sat u Parizu.
Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ančeloti: Fokusirani smo na finale Lige šampiona

Izvor: B92, 24.Maj.2022

Trener fudbalera Real Madrida Karlo Ančeloti rekao je da je ekipa fokusirana na pripremu finala Lige šampiona...Italijan je dodao i da nisu pričali o dovođenju igrača iz drugih klubova..."Jasno nam je da moramo da razmišljamo o sebi. Nikada nismo pričali o igračima iz drugih klubova. Poštujemo...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.