Alba: Što pre da zaboravimo meč sa Atletikom

Izvor: Sportski Žurnal, 10.Apr.2014, 12:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Alba: Što pre da zaboravimo meč sa Atletikom

Igrač Barselone Đordi Alba priznao je da je madridski Atletiko nadigrao njegovu ekipu u revanšu četvrtfinala Lige šampiona (1:0) i zasluženo prošao dalje.
(FOTO: AP)
Madriđani su već u petom minutu poveli golom Kokea, a do kraja utakmice stvorili su još nekoliko veoma dobrih šansi. U prvom meču dva tima, koji je odigran prošle nedelje u Barseloni rezultat je bio 1:1.
Bili su bolja ekipa, pogotovo u prvom delu utakmice. Nakon toga smo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << mi preuzeli kontrolu, ali nikako nismo uspevali da iskoristimo terensku inicijativu. Teško je pobediti rivala koji igra kao Atletiko. Moramo što pre da zaboravimo ovaj meč, iako ne volimo da gubimo, pogotovo u Ligi šampiona – rekao je Alba za sajt Barselone.
Njegovoj ekipi za utehu ostaju dva domaća takmičenja, Primere i Kup kralja.
Barselona će u finalu Kupa kralja igrati protiv Reala iz Madrida, dok u šampionatu zaostaje bod za vodećim Atletikom, sa kojim će imati još jedan duel na Nou Kampu u poslednjem kolu Primere.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.