Ajntraht našao zamenu za Halera i Jovića, stiže iskusni Holanđanin!

Izvor: Sportske.net, 17.Avg.2019, 22:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ajntraht našao zamenu za Halera i Jovića, stiže iskusni Holanđanin!

Nemački klub bi trebao da završi posao u toku naredne nedelje.

Klub iz Frankfurta je imao odličnu prošlu sezonu. Stigli su do polufinala Lige Evrope gde ih je zaustavio i kasniji šampion Čelsi, dok im je četvrta pozicija u Bundesligi zamalo izmakla a samim tim i plasman u Ligu šampiona.

Tokom leta su izgubili svoj magični duo u napadu, Luka Jović je otišao u Real Madrid dok je Haler pojačao Vest Hem. U Frankfurt je stigao Joveljić, ali nemački klub >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << želi i iskusnijeg igrača u samom napadu.

Prema pisanju ondašnjih medija klub je blizu dogovora saradnje sa Sportingom, igrač koji bi trebao da pojača bundesligaše je Bas Dost. Tridesetogodišnji Holanđanin već ima iskustvo nastupa u najboljem nemačkom društvu, nosio je dres Volfsburga pre nego što je otišao u Lisabon.

Holanđanin je imao odlične nastupe u portugalskoj Primeiri, videćemo da li može nadoknaditi brojke pomenutog tandema. Podsetimo, u Ajntraht je početkom leta stigao i Dejan Joveljić.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Zvanično - Nemci našli zamenu za Jovića!

Izvor: Sportske.net, 18.Avg.2019, 11:01

Posle odlaska Srbina i Francuza Alera, Ajntraht doveo napadača po meri...Ajntraht će danas startovati u Bundesligi, dočekuju Hofenhajm, u novu sezonu je polufinalista LE ušao oslabljen, napunili su kasu prodajama najboljih igrača, uz Jovića i Alera, otišao je i Viljems u Njukasl...Otkupljen je...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.