Ajaks ostvario profit od 18,2 miliona evra

Izvor: Sportski Žurnal, 26.Sep.2013, 16:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ajaks ostvario profit od 18,2 miliona evra

Holandski šampion Ajaks objavio je da je u prošloj sezoni ostvario profit od 18,2 miliona evra, zahvaljujući prodaji vodećih igrača.
(FOTO: AP)
Ovo je značajno povećanje profita u odnosu na prošlu godinu kad je ostvarena dobit od 9,7 miliona evra.
Holandski kub je saopštio da očekuje još veću zaradu u narednoj finansijskoj godini, naročito zbog učešća u Ligi šampiona, kao i zbog narednih >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << prodaja fudbalera.
Ajaks je zaradio 24 miliona evra od transfera Jana Vertongena u Totenhem, Gregorija Van der Vila u pari Sen Žermen i Vurnona Anite u Njukasl.
Ukupni prihod kluba blago je porastao na 105,6 miliona evra u odnosu na prošlu godinu.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Ajaks ostvario profit od 18,2 miliona evra

Izvor: Press, 27.Sep.2013, 09:06

Ovo je značajno povećanje profita u pdnosu na prošlu godinu kada je ostvarena dobit od 9,7 miliona evra...Holandski kub je saopštio da očekuje još veću zaradu u narednoj finansijskoj godini, naročito zbog učešća u Ligi šampiona, kao i zbog narednih prodaja fudbalera...Ajaks je zaradio 24...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.