Agbonlahor smanjio euforiju Liverpula pred povratak u Ligu šampiona (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 13.Sep.2014, 21:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Agbonlahor smanjio euforiju Liverpula pred povratak u Ligu šampiona (VIDEO)

Liverpul se ovog utorka konačno vraća u Ligu šampiona, a izgleda da već razmišljaju o kontinentalnom takmičenju iako im je protivnik ne toliko glamurozni Ludogorec pa je Aston Vila uz čvrstu igru uspela da trijumfuje u gostima sa 1:0.

Ekipa Pola Lamberta je povela već u 9. minutu, a Gabrijel Agbonlahor je postigao drugi gol u sezoni posle gužve nakon kornera, engleski napadač je posebno >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << inspirisan protiv Liverpula pošto je u poslednjih četiri utakmica sa Crvenima i tri puta asistirao saigračima.

Brendan Rodžers je šansu od starta dao Lazaru Markoviću, Adamu Lalani, pa i Džerardu i Baloteliju, tako da se ne može reći da je čuvao igrače za meč sa šampionom Bugarske. Ipak, Lambert i njegov pomoćnik Roj Kin su dobro postavili meč i nisu dozvolili igračima u crvenim dresovima da igraju tečno kao i inače.

Domaći su napadali, uputili 18 šuteva ka golu Breda Guzana, ali je samo jedan išao u metu, i to još u 11. minutu. Najbolju šansu je imao Filip Kutinjo u 83. minutu kada je izmešao odbranu rivala, a onda pogodio stativu sa ivice kaznenog, Rahim Starling je u nastavku akcije pogodio Hendersona.

Velika pobeda za klub iz Birmingema i nema sumnje da su spustili euforiju na Enfildu pred gostovanja Ludogoreca. Da stvari budu još gore za navijače Liverpula Loik Remi je danas postigao gol u prvom meču za Čelsi, Mario Baloteli još nije uspeo da zatrese mrežu.

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.