Afrička kletva, sećate se šta je agent Jaje Turea rekao za Gvardiolu?

Izvor: Sportske.net, 16.Avg.2020, 16:25

Afrička kletva, sećate se šta je agent Jaje Turea rekao za Gvardiolu?

Interesantna izjava od pre dve godine.

Sećate se situacije kada je Jaja Ture napuštao Mančester siti?

Tada je njegov agent Dimitri Šeluk bio u teškoj svađi sa Pepom Gvardiolom, pa je svašta govorio u medijima. Između ostalog, i priču o afričkim plemenima i njihovoj kletvi za Pepa Gvardiolu.

"Bog sve vidi. Ja sam čovek koji je često sa Tureom, legendom kluba, a on mu ne dozvoljava da igra. Okrenuo je celu Afriku protiv sebe, a mnogi afrički >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << navijači više ne navijaju za Mančester siti.

Siguran sam i da mnogi Šamani neće dozvoliti Gvardioli da osvoji titulu Lige šampiona. To će biti Gvardioli afrička kletva. Život će pokazati da li sam u pravu ili ne
", rekao je Dimitri Šeluk.

Zaista, kletva i dalje traje, poslednja Liga šampiona koju je Pep Gvardiola osvojio bila je sa Barselonom 2011. godine.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.