Izvor: Piplmetar.rs, 30.Apr.2023, 20:30

AdmiralBet specijal

Autor: Aleksandar Obrenović

subota 29.04.2023.

15:45

Izvor: Sportske.net


Danas je od 18 časova na programu derbi Rome i Milana, u pitanju je direktan duel za plasman u Ligu šampiona i duel koji >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << će odrediti dosta toga kada je krajnji ishod Serije A u pitanju. 
Milan je nekako rutinski savladao Leće u prethodnom kolu, pre toga je dobio Napoli i u sjajnom raspoloženju ide na „Olimpiko“.
Možda i najraspoloženiji igrač jeste Rafael Leao. Portugalac blista, protiv Lećea je postigao oba gola, protiv Napolija je bio učesnik kod oba gola koja su postigli u dve utakmice i čini se da bi svoju dobru formu mogao da prenese i na utakmicu u Rimu. 
Energični napadač Milana bi u slučaju da zabeleži 2+ golova i asistencija doneo igračima AdmiralBeta pogođenu kvotu 12.00!
To je uradio protiv Lećea, može li i protiv Rome?
Pokušajte OVDE!


Opširnije
Izvor: Sportske NET

Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Piplmetar.rs...






Povezane vesti

Ivanovića pitali za tuču u Madridu, on odgovorio kratko i jasno!

Izvor: Piplmetar.rs, 30.Apr.2023

Autor: Aleksandar Obrenović . . petak 28.04.2023. . . 23:45 . . Izvor: Sportske.net ...

Nastavak na Piplmetar.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.