Izvor: Piplmetar.rs, 30.Apr.2023, 20:30

Ivanovića pitali za tuču u Madridu, on odgovorio kratko i jasno!

Autor: Aleksandar Obrenović

petak 28.04.2023.

23:45

Izvor: Sportske.net


Duško Ivanović je bio zadovoljan igrom svog tima u prvom meču  plej-ofa AdmiralBet ABA lige protiv Zadra, Zvezda je povela >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << sa 1:0 u seriji ima meč loptu u Zadru za plasman među četiri najbolja tima. 
„Prve utakmice plej-ofa su uvek nekako nervozne. Imali smo tri-četiri odbrane na početku koje nisu bile dobre, ali je posle bilo kako treba. Kontrolisali smo igru, kontrolisali odbranu i imali strpljenje u napadu“, rekao je on. 
Posle povrede, na teren se vratio i Ben Bentil. 
„Igrač koji se vrati posle povrede ima želju i pružio je večeras dobru partiju. Raduje me njegov povratak„, rekao je Ivanović za Bentila. 
Novinare je zanimalo i mišljenje Duška Ivanovića o detaljima sa utakmice Real Madrida i Partizana, a posebno ih je interesovalo njegovo mišljenje o izrečenim kaznama. 
„Postoje odgovorni koji su zaduženi i plaćeni to da rade“, rekao je Ivanović novinarima posle meča, nakon čega je ustao i otišao sa konferencije. 



Opširnije
Izvor: Sportske NET

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.