Izvor: B92, 15.Dec.2011, 18:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Adidas i UEFA nastavljaju saradnju

Adidas i UEFA najavili su nastavak dugogodišnjeg partnerstva u Ligi šampiona, Ligi Evrope, kao i u Superkupu i Ligi šampiona žena.

Prema novom ugovoru, dugotrajna saradnja UEFA sa Adidasom produžiće se i obuhvataće sva takmičenja do 2018. godine.

Kao zvanični partner Lige šampiona i Lige Evrope, Adidas će nastaviti da snabdeva >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << oba turnira specijalno izrađenim loptama. Prema novom ugovoru, Adidas zadržava pravo da dizajnira i na tržište iznese ekskluzivnu sportsku odeću vezanu za Ligu šampiona i Ligu Evrope.

’’Povezanost sa najvećim klupskim takmičenjima u Evropi – sa UEFA Ligom šampiona i UEFA Ligom Evrope – omogućiće nam da dodatno ojačamo i proširimo našu vodeću poziciju na globalnom fudbalskom tržištu,’’ rekao je Herbert Hajner, Izvršni direktor Adidas grupe.

Izvršni direktor UEFA Events S.A Dejvid Tejlor zadovoljan je dogovorom.

"Veoma smo zadovoljni što je Adidas odlučio da obnovi i produži svoj ugovor sa nama vezan za evropska takmičenja fudbalskih klubova. Ovaj nastavak saradnje dokazuje snagu našeg poslovnog odnosa i obezbeđuje Adidasu da ostane u samom središtu evropskog klupskog fudbala. Ova saradnja će otvoriti nove mogućnosti za promociju najkvalitetnijeg evropskog fudbala publici širom sveta”.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.