Izvor: MozzartSport.com, 24.Jun.2021, 21:04

AZIJA: Damjanović rešeta i u Ligi šampiona, Serezo Osaka lako sa mladim timom Guangdžoua

Pogledajte kako su završene neke od utakmica koje su odigrane na azijskom kontinentu

GUANGDŽOU FC - SEREZO OSAKA, 0:2 (0:1)

(Fudbal, Azijska Liga šampiona)

Zbog strogih kovid protokola, Guangdžou je bio primoran da na megdan Serezo Osaki izađe sa mladim timom, a u takvim okolnostima japanski tim je iz duela bez problema izašao kao pobednik. Potpuna dominacija ekipe iz Osake, 71 odsto poseda lopte, 22 udarca ka golu rivala - napsram >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Guangžouova dva - i na kraju dva gola u mreži kineskog tima, po jedan u oba poluvremena.

KIČI - SINGTARUA, 2:0 (1:0)

(Fudbal, Azijska Liga šampiona)

Igrao je na protivničkom tlu, na Tajlandu, ali nije to pokolebalo Kiči da grupnu fazu Azijske Lige šampiona otvori trijumfom. Imala je Singtarua inicijativu, veći posed lopte i mnogo više udaraca ka golu rivala (15:6), ali je pogađao samo klub iz Hongkonga. Dva puta u metu, u finišu prvog poluvremena Beto, potom u gotovo identičnom periodu drugog dela i crnogorski internacionalac Dejan Damjanović, koji je fantastičnu formu iz prvenstva (17 golova na 14 utakmica) uspeo da prenese i u elitno kontinentalno takmičenje.

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

AZIJA: Japanci plešu u Ligi šampiona, Bjedov ukrao pobedu Araku

Izvor: MozzartSport.com, 25.Jun.2021, 20:59

Pogledajte kako su završene neke od utakmica koje su odigrane na azijskom kontinentu..NAGOJA – POHANG – 3:0 (1:0)..(Fudbal, Liga šampiona)..Izdvojila se Nagoja u grupi G. Japanci su upisali dva trijumfa u prva dva kola i drže prvo mesto. Pohang je bio lak plen za Nagoju. Kapitulirala je odbrana...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.