Izvor: MozzartSport.com, 25.Jun.2021, 20:59

AZIJA: Japanci plešu u Ligi šampiona, Bjedov ukrao pobedu Araku

Pogledajte kako su završene neke od utakmica koje su odigrane na azijskom kontinentu

NAGOJA – POHANG – 3:0 (1:0)

(Fudbal, Liga šampiona)

Izdvojila se Nagoja u grupi G. Japanci su upisali dva trijumfa u prva dva kola i drže prvo mesto. Pohang je bio lak plen za Nagoju. Kapitulirala je odbrana gostiju sredinom prvog poluvremena, a po sle drugog žutog kartona >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Šin Kvanga, brazilski vezista Mateus je stavio tačku na pobedu. Brazilac je realizovao penal u 65. minutu, a zatim i pogodio iz igre.

RAČABURI – JOHOR – 0:1 (0:0)

(Fudbal, Liga šampiona)

Pekao se Johor na tihoj vatri posle promašenog penala u prvom poluvremenu. Promašaj Bergsona sa kreča mogao je skupo da košta Juhor, ali je početkom drugog poluvremena Leandro Velaskez pronašao pukotinu u odbrani domaćina i matirao golmana. Johor je ostvario prvu pobedu, a Račubari će morati da sačeka neki sledeći meč da bi osvojio prvi bod.

TAMPINES – GAMBA OSAKA – 0:2 (0:1)

(Fudbal, Liga šampiona)

Za Gamba Osaku otvaranje Lige šampioan iz snova, za Tampines za zaborav. Nije odbranio Tampines svoje utvrđenje. Popustila je brana već u prvom delu igre kada je Patrik zatresao mrežu. Od tog trenutka je znatno lakše bilo gostima da dođu do zacrtanog cilja. Morao je Tampines da se otvori, a to je iskoristio Leandro Pereira u 88. minutu.

ĐONBUK – ČIJANGRAJ – 2:1 (1:0)

(Fudbal, Liga šampiona)

Sve što je Čijangraj uspeo jeste da postigne počasni pogodak. Dominirao je Đonbuk igralištem, a otpor gostiju je slomio pred odlazak na odmor. Li Sung je zatresao mrežu Čijangraja na asistenciju Kunimota, a već početkom drugog dela igre gosti su napravili novu veliku grešku. Skrivili su penal, koji je rutinski u gol pretočio Gustavo.

SOGDIJANA – LOKOMOTIVA – 0:0

(Fudbal, Uzbekistan 1)

Najenpopularniji rezultat nikako ne ide u prilog Sogdijani i Lokomotivi. Imaće priliku Pajtakor da uveća prednost u odnosu na drugoplasiranu Sogdijanu, a Lokomotivaa je propustila priliku da se približi timovima koji se nalaze na pozicijama koje vode u evropska takmičenja.Vezala je Sogdijana dva meča na kojima nije dala gol i evidentno je da je upala u golgetersku krizu.

ZOB AHAN – ALUMINIJUM ARAK – 1:1 (0:0)

(Fudbal, Iran 1)

Prvenstvo Irana ulazi u samu završnicu, Persepolis i Sepahan vode bitku za titulu, a Aluminijum Arak pokušava da uhvati Esteglal. Po svemu sudeći treće mesto će biti nedostižno. Okliznuo se Arak na gostovanju Zob Ahanu i drastično umanjio šanse da sustigne Esteglal. Vodili su gosti imali pobedu u šaci, ali je Darko Bjedov u 83. minutu doneo bod domaćinu.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.