ARSENAL SE NE ŠALI: Stiže as Mančester sitija

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jun.2022, 21:05

ARSENAL SE NE ŠALI: Stiže as Mančester sitija

Pravi se tim za Ligu šampiona.

Brazilski napadač Gabrijel Žesus na korak je od potpisa za londonski Arsenal - pišu tamošnji mediji.

Brojni mediji javljaju da će dosadašnji igrač Mančester sitija potpisati ugovor na pet godina sa "tobdžijama", po sezoni će zarađivati 10 miliona funti, dok će njegovom bivšem klubu pripasti 45 miliona funti na ime obeštećenja.

Gabriel Jesus to Arsenal, here we go! Personal terms fully agreed with >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << his agent Marcelo Pettinati and his two partners. Gabriel signs until 2027, it’s 100% done. 🚨⚪️🔴 #AFC

Arsenal already agreed £45m fee with Man City as revealed on Friday.

Edu & Arteta, key for the deal. pic.twitter.com/06dTVNNLmM

— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) June 26, 2022

Žesus će tako stići kao svojevrsna zamena za Pjera Emerika Obamejanga koji je zimus prešao u Barselonu. Odlazak Brazilca iz Mančestera se mogao očekivati imajući u vidu najnoviju akviziciju građana, Erlinga Halanda.

Da podsetimo, Arsenal je već doveo jednog fudbalera ovog leta, u pitanju je Fabio Viera doskorašnji igrač Porta.

BONUS VIDEO:

Pogledajte zavidno fudbalsko znanje italijanske voditeljke Dilete Leote
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona,   London

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Gabrijel Žesus posle pet godina napustio Mančester siti

Izvor: RTS, 27.Jun.2022, 14:07

Fudbaler Mančester sitija Gabrijel Žezus potpisaće petogodišnji ugovor sa Arsenalom, a londonski klub će za ovaj transfer da izdvoji 50 miliona evra, prenose britanski mediji. . Žezus je smatrao da bi sigurno imao ograničenu minutažu u Sitiju posle dolaska Erlinga...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.