Zvezda - Protiv Bajerna oslonac na domaće snage?

Izvor: Sportske.net, 26.Nov.2019, 01:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda - Protiv Bajerna oslonac na domaće snage?

Koliko će stranaca biti u Zvezdinoj startnoj postavi protiv šampiona Nemačke?

Fudbaleri Crvene zvezde u utorak od 21 čas dočekuju minhenski Bajern u okviru petog kola Lige šampiona.

U slučaju pobede, Zvezda bi najverovatnije već obezbedila plasman u ''evropsko proleće'', a i remi bi je značajno približio tom cilju, mada bi se u tom slučaju sve rešavalo u Pireju protiv Olimpijakosa.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
Dan pre meča, pitanje koje najviše zanima Zvezdine navijače jeste ko će biti u startnih 11 njihovog tima.

Okosnica ekipe se poodavno iskristalisala, pogotovo u defanzivnoj liniji tima, ali u vezi bi i ovoga puta moglo da bude nekih novih ''rotacija''.

Dakle, na golu Borjan, ispred njega Gobeljić, Degenek, Milunović i Rodić i to ne bi trebalo da bude sporno.

Tandem centralnih, defanzivnih vezista, će, po svoj prilici, i ovoga puta biti promenjen. Jovančić je imao problema sa povredom, Kanjas se nije proslavio protiv Totenhema, pa se ovoga puta očekuje da Vulić i mladi Petrović budu u tandemu od prvog minuta.

Promene se očekuju i u trilingu ofanzivnih vezista. Kapiten Marko Marin je siguran, a uz njega možda ne bi trebalo da iznenadi da se nađu oporavljeni Vukanović, ali i Veljko Simić.

Mateo Garsija je takođe imao problema sa povredom, a Radživ Van la Para i dalje traži pravu formu, pa su navijači sve nestrpljiviji u vezi sa njim.

Ipak, Van la Para je do sada imao poverenje trenera Milojevića, za očekivati je da tako bude i sutra, ali ako bivši fudbalera Hadersfilda ipak ne bude u startnih 11, onda se kao logična alternativa nameće Veljko Simić.

U napadu ne bi trebalo da bude dileme - Pavkov je povređen, Tomane ne impresionira, pa bi izbor trebalo da padne na Boaćija.

Borjan - Gobeljić, Degenek, Milunović, Rodić - Vulić, Petrović - Vukanović, Marin, Van la Para (Simić) - Boaći.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Nemci misle na svaki detalj, ovo su kompleti dresova za večerašnji spektakl na ''Marakani'' (foto)

Izvor: Sportske.net, 26.Nov.2019

I Zvezdini i Bajernovi...Crvena zvezda i Bajern večeras od 21 čas na ''Marakani'' igraju meč petog kola Lige šampiona, koji bi, kada je Zvezda u pitanju, mogao da ima ogroman značaj, jer u slučaju pobede srpski šampion može da najverovatnije obezbedi treće mesto u grupi i plasman u ''evropsko...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.