Nemci misle na svaki detalj, ovo su kompleti dresova za večerašnji spektakl na Marakani (foto)

Izvor: Sportske.net, 26.Nov.2019, 14:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nemci misle na svaki detalj, ovo su kompleti dresova za večerašnji spektakl na ''Marakani'' (foto)

I Zvezdini i Bajernovi.

Crvena zvezda i Bajern večeras od 21 čas na ''Marakani'' igraju meč petog kola Lige šampiona, koji bi, kada je Zvezda u pitanju, mogao da ima ogroman značaj, jer u slučaju pobede srpski šampion može da najverovatnije obezbedi treće mesto u grupi i plasman u ''evropsko proleće''.

Polako iščekujemo i okupljanje navijača, a pre toga, Nemci su na Tviteru objavili kako će izgledati dresovi u kojima će nastupiti fudbaleri >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Crvene zvezdei Bajerna.

Zvezda u svojoj uobičajenoj, crveno-beloj garnituri, golman Borjan biće u žutom dresu, a gosti će nastupiti u teget dresovima, izuzev golmana koji je odarbao tamnozelenu kombinaciju.

-

The kits for tonight's game. #FKCZFCB pic.twitter.com/W3uA5MH9oj

— Bayern & Germany (@iMiaSanMia) November 26, 2019
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.