Izvor: MozzartSport.com, 03.Avg.2021, 23:26

Stanković: Nije lako da se uđe u Ligu šampiona, borićemo se kao lavovi

"Ja verujem, a veruju i moji momci"

U euforiji su bili navijači posle petarde protiv Kairata i žreba koji je u poslednjem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona napravio potencijalni par Crvena zvezda - Dinamo Zagreb, ali je Dejan Stanković upozoravao da se spusti lopta.

Na konferenciji za medije pred duel sa Šerifom, kog Zvezda mora da preskoči da bi stigla do plej-ofa kvalifikacija, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << isticao je da u Beograd dolazi dobar rival.

Tako se i ispostavilo. Prvi meč srpskog i moldavskog šampiona završen je remijem 1:1, a Stanković je posle utakmice pred kamerom TV Arena Sport rekao da ga nije iznenadila otvorena igra rivala.

"Rekao sam da je to ekipa koja je puna talenta i brzine, ako ima prosotra da igra zna da iskoristi. To su i pokazali".

Zvezda je bila favorit, ali Stanković kaže da nema šta da zameri svojim igračima.

"Ne mogu da zamerim momcima. I sa igračem manje smo napadali i stvorili par prilika. Nije lako da se uđe u Ligu šampiona, borićemo se kao lavovi, nema nam druge. Gol u gostima ne vredi, 1:1 je i imamo čemu da se nadamo. Ja verujem, veruju i moji momci. Mogli smo i da damo još neki gol, stvarali smo šanse, oni su imali par kontranapada, ali ništa opasno", konstatovao je Stanković.

Zvezdin trener nije želeo da komentariše žreb i potencijalni duel sa Zagrepčanima.

"Nemam šta da pričam dok se ovo ne završi", kratak je bio Stanković na tu temu.

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.