Izvor: MozzartSport.com, 07.Avg.2020, 23:36

REZZIME DANA (petak): Varan razbesneo kladioce, Ronaldo ih veselio zajedno sa Ircima i Istočnom Evropom

Pogledajte ko vam je 7. avgusta doneo novac, a ko prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Evo kako ste prošli danas:

ZAOKRUŽENO:

JUVENTUS - LION (tip 1, kvota 1,50) >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << – 2:1

Pirova pobeda Juventusa 2:1 u Torinu za prvo četvrtfinale Lige šampiona Liona posle jedne decenije. Tuguju Bjankoneri, slave kladioci koji su stavili Juve na tiket. Dva pogotka Kristijana Ronalda za preokret Stare dame - od Portugalca dosta za redovne posetioce kladionica.

OPŠIRNIJE OVDE.

ST. PATRIKS - FIN HARPS (tip 1, kvota 1,55) – 2:0

Sent Patriks je igrao na pogon Džordžija Kelija koji je sa dva pogotka u prvom delu igre zavio u crno Fin Harps. Gostima je to bio peti uzastopni neuspeh, te posle sedam kola ostaju na minzerna četiri boda koja su osvojili još u prve dve runde. Sent Patriks je nakon remija i poraza došao do tri boda koja su ga gurnula nadomak evrozone.

BORAC BANJA LUKA - SLOBODA TUZLA (tip 1, kvota 1,20) – rezultat 2:0

Najavio je Borac u prvom kolu sa šest golova Mladosti kakvu sezonu priželjkuje – u drugoj rundi tim iz Banjaluke nastavio je u kvalitetnom ritmu, doduše ne baš ubitačnom kao što je slučaj bio u prvom kolu. Domaćin je preslišao Slobodu iz Tuzle pogocima u drugom poluvremenu, nedozvolivši protivniku da postigne gol, pa je mreža Borca i dalje netaknuta od starta prvenstva.

RIGA - JELGAVA (tip 1, kvota 1,20) – 3:0

Najdominantniji tim šampionata Letonije Riga nije dozvolio bilo kakvo iznenađenje protiv u poslednjih više od mesec dana, indisponirane Jelgave. Epilog je bio trijumf 3:0 na domaćem terenu i 11 uzastopna prvenstvena pobeda. Pratioci lidera su sve dalje.

FLORA - KURESARE (tip 1, kvota 1,10) – rezultat 3:0

Estonska Flora je lider domaćeg prvenstva i već ima 14 bodova više od drugoplasiranog Kaljua, a za sve je zaslužna serija pobeda koja je proširena trijumfom protiv Kuresarea 3:0. Klub iz Talina u proseku daje ubedljivo najviše golova u prvenstvu, 2,7, a u skladu sa tom borjkom je odigrala duel 16 kola.

ŽALGIRIS - BANGA (tip 1, kvota 1,45) – rezultat 1:0

Žalgiris nastavlja da niže pobede u litvanskom prvenstvu. Nova žrtva, šesta zaredom je ekipa Bange koju je tim iz Kaunasa savladao minimalnim rezultatom. Domaćin je do nova tri boda, odnosno brojke odukupno 32, dovoljne za drugo mesto na tabeli, došao zahvaljujući golu Francuza Videmona iz 17. Minuta.

UC DABLIN - ŠAMROK 2 (tip 1, kvota 1,90) – rezultat 3:1

U petom kolu drugog ranga irskog fudbala Dablin je slavio protiv Šamroka 3:1 i na taj način skočio za čak pet pozicija na tabeli, sada je na mestu broj dva. Šamrokov drugi tim je nastavio da igra po principu remi, poraz, remi, poraz, pa se u ovom trenutku nalazi na pretposlednjem devetom mestu i nada se da ga Atlon koji treba da odigra svoj meč, neće preskočiti.

SUNDSVAL - LJUNGSKILE (tip 1, kvota 1,95) – rezultat 5:2

Sedam golova, pet u mreži protivnika – tako se prekida serija bez trijumfa. Sundsval je na svom terenu demonstrirao dominaciju protiv tima koji je posle ovog kola postao fenjeraš i dobio epitet najporoznije odbrane prvenstva. Izuzetno je zanimljiv podatak da su prethodna dva međusobna duela ovih rivala završena bez golova. Moralo je nekad da pukne.

PRECRTANO

MANČESTER SITI – REAL MADRID (tip 2, kvota 3,60) – rezultat 2:1

Građani su četvrtfinalisti Lige šampiona, a nema sumnje da bi im posao bi znatno teži da im Rafael Varan nije poklanjao golove. U dva navrata Francuz je katastrofalno reagovao u blizini svog gola omogućivši izabranicima Pepa Gvardiole da u revanšu ponove rezultat iz prvog susreta kada je bilo 2:1.

OPŠIRNIJE OVDE.

CSKA 1948 – CSKA Sofija (tip 2, kvota 1,55) – rezultat 2:2

Na nacionalnom stadionu Vasil Levski, derbijem Sofije otvorena je nova sezona u prvenstvu Bugarske. Duel između CSKA 1948 i CSKA Sofije okončan je bez pobednika. Domaćin je u periodu od 19. do 33. minuta golovima Kamburova i Mladenova stekao prednost koja mu ispostavilo se nije bila dovoljna da za trijumf na startu. Antov i Sove su pogađali u finišu prvog, odnosno početkom drugog dela za kakvu takvu utehu tima koji je poslednji put bio šampion 2008. godine.

Tagovi:

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.