Ja sam kriv za ovaj poraz

Izvor: B92, 08.Avg.2020, 10:34

"Ja sam kriv za ovaj poraz"

Štoper Real Madrida Rafael Varan preuzeo je krivicu za eliminaciju od Mančester sitija u osmini finala Lige šampiona.

Real je nakon 1:1 na Santjago Bernabeuu izgubio 2:1 u Engleskoj i ispao iz elitnog takmičenja.

Upravo je Varan "kumovao" kod oba gola "građana" jer su njegove katastrofalne reakcije surovo kaznili Rahim Sterling i Gabrijel Žezus.

"Želim da preuzmem odgovornost >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << za ovo. Ovaj poraz je moja krivica i žao mi je zbog saigrača koji su se borili maksimalno. Greške se na ovom nivou itekako skupo plaćaju", poručio je Varan.

Siti će u četvrtfinalu LŠ, na završnom turniru u Lisabonu, igrati sa Olimpikom iz Liona (15. avgust, 21h).
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Zidan otkrio šta je presudilo " "nema potrebe za izgovorima"

Izvor: B92, 08.Avg.2020

Trener Real Madrida Zinedin Zidan nije bio previše razočaran nakon eliminacije od Mančester sitija u osmini finala Lige šampiona..."Kraljevski" klub nije uspeo da napravi preokret i nadoknadi minus iz prve utakmice...Na Etihadu je poražen još jednom, identičnim rezultatom – 1:2..."Kad izgubite,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.