Pirlo gasi požar, menja ga nova legenda posle sedam dana

Izvor: Sportske.net, 09.Avg.2020, 15:46

Pirlo "gasi požar", menja ga nova legenda posle sedam dana

Burno u Juventusu...

Andrea Pirlo je pre sedam dana imenovan za trenera Juventusovog drugog tima, a onda je u subotu, nakon eliminacije iz Lige šampiona, Stara dama lansirala bombu.

Andrea Pirlo je imenovan za trenera prvog tima, pa je njegovo mesto u Primaveri praktično ostalo upražnjeno posle samo sedam dana.

Sada italijanski mediji prenose da su čelnici kluba odlučili da za trenera >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << U23 tima postave drugu legendu kluba, Andreu Barzaljija.

On je ispisao istoriju, Konte ga je doveo odmah po preuzimanju Juventusa 2011. godine i igrao je do kraja karijere, 2019. godine.

Barzalji je svakako legenda kluba i čovek koji zaslužuje da dobije ovakvu šansu.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.