Od koga Rajevac brani Zvezdinog trenera? I otkud rogovi u celoj priči?

Izvor: Sportske.net, 21.Sep.2019, 14:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Od koga Rajevac brani Zvezdinog trenera? I otkud ''rogovi'' u celoj priči?

Na šta je Rajevac konkretno mislio?

Crvena zvezda je porazom od 3:0 od Bajerna u Minhenu počela svoje drugo uzastopno učešće u grupnoj fazi Lige šampiona, oba puta pod vođstvom trenera Vladana Milojevića.

Prethodno je Milojević uspeo sa crevno-belima 2017. da uđe i u Ligu Evrope, pa onda i izbori plasman u 1/16 finala ovog takmičenja.

Uz titule na domaćoj sceni, Milojević >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je već stekao status najuspešnijeg Zvezdinog trenera od Barija i Tokija 1991. godine.

Imajući to u vidu, postavlja se pitanje otkud nekakve kritike na njegov račun i potreba Milovana Rajevca da ga brani.

''Malo li su grupna faza Lige Evrope i dve Lige šampiona, u tri sezone? Šta više poželeti od trenera... od Miloja? Možda, rogove da bode'', prenosi ''Žurnal'' reči Rajevca, uz komentar da iskusni stručnjak ''mudrom opaskom pokušava da utiša kritičare lika i dela Vladana Milojevića''.
Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.