Izvor: MozzartSport.com, 28.Sep.2021, 23:03

Nema Halanda, nema problema: Malen probio led i prvencem u Ligi šampiona srušio Sporting (VIDEO)

Borusija Dortmund i Ajaks imaju po maksimalnih šest bodova posle dve runde u grupi C, Sporting i Bešiktaš i dalje na nuli

Kako stvari stoje posle dva kola u grupi C, spašće knjiga na dva slova. Ajaks pobeđuje, Borusija iz Dortmunda prati u stopu. Dočekali su Milioneri na svom Zignal Iduna parku Sporting bez najboljeg strelca i prve zvezde time, ali se Donijel Malen postarao da izostanak Erlinga Halanda bez povrede ne predstavlja problem - 1:0 (1:0).
>> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com <<
Konačno je holandski napadač probio led u žuto-crnom dresu, a to je učinio tek na desetom meču u svim takmičenjima. Pogadak iz 37. minuta bio mu je istovremeno prvi za Borusiju i debitantski u Ligi šampiona. Malen je prvi put pogodio mrežu rivala u takmičarskim mečevima od sredine maja ove godine i sada u Dortmundu konačno mogu da se nadaju da će Haland dobiti adekvatnu pomoć u napadu. Jer od 24 ovosezonska gola Milionera Norvežanin je postigao 11 i namestio četiri.

Uskoro opširnije...

GRUPA C

Ajaks - Bešiktaš 2:0 (2:0)

/Berghujs 17, Ale 43/

Dortmund - Sporting 1:0 (1:0)

/Malen 37/

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.