Još samo da dobije novi ugovor, Žiru posle demoliranja Sevilje dobio zasluženu nagradu

Izvor: Sportske.net, 04.Dec.2020, 18:14

Još samo da dobije novi ugovor, Žiru posle demoliranja Sevilje dobio zasluženu nagradu

Sudbina Francuza na Stamford Bridžu ipak je i dalje neizvesna.

Iskusni fudbaler Čelsija Olivije Žiru proglašen je za igrača nedelje u Ligi šampiona nakon izvanredne partije koju je pružio na gostovanju u Sevilji.

Francuski napadač je u sredu uveče na "Ramon Sančez Pishuanu" postigao sva četiri gola u ubedljivoj pobedi nad Seviljom 4:0.

Koliko je bivši fudbaler Arsenala >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << i Monpeljea nadmašio sebe svedoči i to da je do ovog meča postigao samo dva gola ove sezone.

Usledilo je laskavo priznanje iz Lige šampiona, ali nedelje koje slede odgonetnuće dilemu da li će mu Frenk Lampard pružiti više prilike u nastavku sezone.

Ujedno da li će mu Čelsi ponuditi nastavak saradnje pošto mu aktuelni ugovor ističe na kraju sezone.

Za početak, hoćemo li ga gledati u subotu protiv Lidsa?

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

FRANCUZ DOBIO ZASLUŽENU NAGRADU U LIGI ŠAMPIONA! Da li ova nagrada znači i produženje ugovora? (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 04.Dec.2020

Sudbina Francuza na Stamford Bridžu i dalje je neizvesna. Iskusni fudbaler Čelsija Olivije Žiru proglašen je igračem kola u Ligi šampiona nakon sjajne partije koju je odigrao na gostovanju u Sevilji. Francuski napadač je u sredu uveče na gostovanju Sevilji postigao sva četiri gola u ubedljivoj...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.