Boban i Maldini ne staju - novi slučaj Bonući?

Izvor: Sportske.net, 18.Jan.2020, 00:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Boban i Maldini ne staju - novi slučaj "Bonući"?

Vezni igrač na sve načine želi minute.

"Rosoneri" su danas potencijalno završili veliki posao.

Italijanski i hrvatski mediji spekulišu da je Dani Olmo odabrao "San Siro" za narednu destinaciju, videćemo kolika će biti cena Španca. Kalčomerkato navodi da to nije sve kada su u pitanju vezni igrači.

Nova meta je Emre Džan!

Nemac se uopšte nije snašao u Juventusu koji je pojačao pre godinu i po dana kao slobodan igrač iz Liverpula. Sari >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ne računa ozbiljnije na njega, Emre nije registrovan za Ligu šampiona, a tokom nedelje nije ni nastupio protiv Udinezea u utakmici kupa Italije.

Sam fudbaler želi da bude u reprezentaciji Nemačke na narednom Evropskom prvenstvu, ali za sada mu fale minuti kako bi ubedio Leva. Dvojac iz Milana upravo računa na ovu želju Džana, videćemo da li nam uskoro slede i konkretni potezi.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Hoće li vezista izdati "Enfild"?

Izvor: Sportske.net, 18.Jan.2020

Ima ponudu najvećeg rivala...Kako prenose italijanski mediji, Karlo Anćeloti je pronašao pojačanje u domovini...On želi da ojača vezni red, pa mu je za oko zapao fudbaler Juventusa Emre Džan...Nemac želi da napust Juve, Sari ga je otpisao i hoće tim u kojem će biti standardan kako bi se borio...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.