Liverpul se mora pobediti, pa makar i pod injekcijama!

Izvor: Sportske.net, 17.Jan.2020, 15:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Liverpul se mora pobediti, pa makar i pod injekcijama!

Ovaj duel im mnogo znači.

Fudbaleri Mančester junajteda mogu da se pohvale da su jedini tim u Premijer ligi ove sezone koji nije doživeo poraz od Liverpula.

Krajem oktobra su se ove dve ekipe sastale na "Old Trafordu", "Đavoli" su igrali zaista sjajno, poveli su preko Markusa Rašforda, ali je bod gostima u finišu susreta doneo Adam Lalana.

Od tog susreta, ekipa Jirgena Klopa je vezala >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << 12 pobeda u PL, Junajted je nastavio sa čestim usponima i padovima.

Uspeli su "Đavoli" da izbore plasman u četvrto kolo FA kupa sredinom ove sedmice, slavili su u revanš susretu protiv Vulverhemptona sa 1:0, ali su doživeli i veliki peh.

Najbolji strelac ekipe Markus Rašford je ušao na teren nakon 15 minuta igre u drugom poluvremenu, ubrzo je morao da ga napusti zbog bolova u leđima.

Odmah je podvrgnut terapiji, a najnovije informacije ukazuju da bi mladi Englez ipak mogao da nastupi za vikend u velikom derbiju.

On je navodno dobro reagovao na terapiju, a spreman je da igra i pod injekcijama protiv bolova, ako do toga bude došlo.

Dakle, u Junajtedu su veoma motivisani, jasno je da su miljama od Liverpula po kvalitetu, ali je isto tako jasno da žele da im pokvare raspoloženje pobedom na njihovom "Enfildu".

"Redsi" su vezali 38 pobeda u Premijer ligi, videćemo da li Solskjer može da im prekine seriju i ugasi snove o sezoni bez poraza.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Junajted veruje, novi ugovor za "zaboravljenog"!

Izvor: Sportske.net, 17.Jan.2020

Defanzivac nikako da zabeleži nastup...Pred Mančester Junajtedom se nalazi jedna od najbitnijih utakmica ove sezone...Fudbaleri Liverpula će ugostiti svoje velike rivale u derbiju Engleske, meč se igra od 17:30 časova u nedelju. "Crveni đavoli" se nadaju da će im najbolji igrač sezone igrati,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.