Izvor: JUGpress.com, 19.Apr.2021, 12:15

U Jablaničkom okrugu više od polovina testiranih pozitivna

LESKOVAC

U poslednja 24 sata od 111 rezultata (od toga za grad Leskovac 82) 61 je sa pozitivnim nalazom, saopštio je Zavod za javno zdravlje .

Od toga 34 osobe su sa teritorije grada Leskovca, 10 sa teritorije opštine Vlasotince, 9 osoba sa teritorije opštine Lebane, jedna sa teritorije opstine Medvedja, sedam osoba sa teritorije opstine Bojnik.

Struktura novozaraženih : 21 zaposlena osoba, 20 nezaposlenih, 15 penzionera, 5 učenika.

Čeka se još 47 rezultata sa teritorije Jablaničkog okruga.

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U Leskovcu 34 novozaražene osobe

Izvor: B92, 19.Apr.2021

U poslednja 24 sata od 111 rezultata (od toga za grad Leskovac 82) 61 je sa pozitivnim nalazom, saopštio je Zavod za javno zdravlje...Od toga 34 osobe su sa teritorije grada Leskovca, 10 sa teritorije opštine Vlasotince, 9 osoba sa teritorije opštine Lebane, jedna sa teritorije opstine Medveđa, sedam...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.