ALEKSA NE MOŽE NAZAD KOD MAJKE! Policija ga odvela u Kruševac na ispitivanje, a onda ga šalju kod bake

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Feb.2022, 00:30

ALEKSA NE MOŽE NAZAD KOD MAJKE! Policija ga odvela u Kruševac na ispitivanje, a onda ga šalju kod bake

Nakon što je pronađen u Beogradu, Aleksa Stanković (21) je vraćen u Kruševac.

Aleksa Stanković, koji je pronađen danas nakon 43 dana, stigao je u Kruševac. Policija će obaviti razgovore sa njim u kruševačkom MUP, gde se trenutno i nalazi. Posle razgovora bi tebalo da ode kod bake, budući da njegova majka Olivera ima korona virus. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Podsećamo da su pripadnici policije danas pronašli u Beogradu Aleksu Stankovića čiji je nestanak prijavljen 28.12.2021. godine Policijskoj upravi u Kruševcu, saopštio je večeras MUP. Mladić je lociran u jednom stanu na Vračaru, a kako je izjavio policiji, svojevoljno je otišao od kuće, a ne pod prisilom. Policija u saradnji sa nadležnim službama nastavlja rad na ovom slučaju.

Aleksa je nestao 28. decembra. Sa sobom je poneo sve diplome, svedočanstva, sva dokumenta, zbog čega je majka mislila da je otišao negde u inostranstvo, da mu je neko ponudio posao jer je odličan poznavalac kompjutera. Ostavio joj je i poruku na kompjuteru da ide u inostranstvo da radi, da mu ta firma za koju je radio nudi posao, smeštaj vizu i da mu je sve obezbeđeno.

Njegova majka je nakon što je saznala da je pronađen, izjavila da ne zna da li će se vratiti kod nje i da samo želi da je živ i srećan.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.