Izvor: Pančevac-online.com, 09.Dec.2022, 10:22

ALJBIN KURTI NE PRESTAJE SA NASILNIM AKCIJAMA NA KIM Petković: Srbija će razmotriti razmeštanje do 1.000 pripadnika snaga bezbednosti na severu!

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković rekao je sinoć na vanrednoj konferenciji za novinare povodom upada pripadnika ROSU na sever Kosovske Mitrovice da će Srbija razmotriti razmeštanje do 1.000 pripadnika snaga bezbednosti na Kosovu i Metohiji prema rezoluciji 12 44, posebno član 4 te rezolucije i člana 6.  Petković je rekao da je […] The post ALJBIN KURTI NE PRESTAJE SA NASILNIM AKCIJAMA NA KIM Petković: Srbija će razmotriti razmeštanje do 1.000 pripadnika snaga bezbednosti na severu! appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.