Zvezdin rival doveo pojačanje za Top 16

Izvor: Sportske.net, 10.Dec.2018, 19:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezdin rival doveo pojačanje za Top 16

Crveno-beli su odigrali obe utakmice protiv Monaka, ali bi u nastavku Evrokupa mogli da upoznaju povratnika u redove francuskog kluba.

Košarkaški klub Monako angažovao je u ponedeljak svog bivšeg igrača Serhija Hladira (30, 196 cm) koji će delovati kao zamena za povređenog Džeralda Robinsona.

Ukrajinac igra na poziciji beka šutera, a za Monako je nastupao u periodu od avgusta 2015. do >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << minulog leta.

Usled novonastalih okolnosti Hladiru je ponuđen kratkoročni ugovor na mesec dana, uz mogućnost produžetka saradnje do kraja sezone.

Reprezentativac Ukrajine karijeru je počeo u domovini, a prvi inostrani angažman imao je u španskoj Manresi za koju je nastupao do 2012. godine. Sezonu je proveo u Fuenlabradi, a zatim se preselio u Francusku u kojoj je igrao za Nanter, Nansi i Monako.

U tekućim kvalifikacijama za Mundobasket za Ukrajinu je odigrao 8 mečeva i u proseku beležio 10,9 poena, 5 skokova i 2,3 asistencije.

Monako u poslednja dva meča Grupe A u Evrokupu igra protiv Galatasaraja i Andore, a več je overio plasman u Top 16.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

NBA veteran i osvajač prstena stigao kod Jokića! (video)

Izvor: Sportske.net, 10.Dec.2018

Bilo je očekivano, Denver je morao da reaguje i pojača roster nakon svih pehova koji su se desili od početka sezone...Franšiza iz Kolorada morala je da reaguje i angažuje pojačanje nakon svih kadrovskih problema sa kojima se trener Majk Meloun susreo od početka sezone...Denver beleži sjajne rezultate,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.