Zvezda ga tražila letos, on nije želeo preko bare: Sad se SVE PROMENILO! Hoće da dođe

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Mar.2024, 23:34

Zvezda ga tražila letos, on nije želeo "preko bare": Sad se SVE PROMENILO! Hoće da dođe

Prelazak na evropsku košarku mu je apsolutni prioritet u ovom trenutku.

Crvena zvezda je od prošlog leta do danas dovela 13 košarkaša u tim, većinski baš tokom leta, a tada je jedna od želja bio i Frenk Ntilikina. Ipak, ovaj Francuz tad nije želeo u Evropu i ostao je u NBA ligi. Sad se situacija sasvim promenila.

Ntilikina je ostao u Šarlotu, međutim dobio je otkaz tokom februara i sada želi da se vrati u Evropu, a sve sa ciljem da ubedi Francuze da ga >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << povedu na Olimpijske igre.

On je već sedam godina u NBA ligi, igra na poziciji dvojke, ali može i na pleja. Visok je 196 centimetara i ima izuzetnu defanzivnu igru.

Kako tvrde francuski mediji, u pol poziciji za njegov potpis bio je Asvel, no nije došlo do dogovora do kraja prelaznog roka u Francuskoj koji je trajao do kraja februara.

Sada je sve otvoreno...
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.