Zvanično: Gedraitis u Zvezdi

Izvor: B92, 15.Jul.2023, 10:24

Zvanično: Gedraitis u Zvezdi

Košarkaški klub Crvena zveda potvrdio je dolazak Rokasa Giedraitisa na društvenim mrežama.

Tim sa Malog Kalemegdana je, kao i kod prethodnih pojačanja, podelio zagonetni video na kom se vidi broj 31, isti koji litvanski košarkaš nosi na dresu.

Bilo je i onih navijača Zvezde koji su se ponadali da će odbrojavanje stati na broju 33, što bi značilo dolazak Nikole Mirotića koji je u ovom trenutku bliži prelasku u Partizan.

Sada smo dobili potvrdu onoga >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << što smo još u petak gotovo sa sigurnošću znali, a to je da Giedraitis stiže u srpsku prestonicu na godinu dana, na koliko je potpisan ugovor.

Krilni košarkaš iza sebe ima statistički najbolju sezonu u kojoj je u proseku imao 11,9 poena, 4,1 skokova i 1,5 asistenciju u Evroligi.

U Baskoniji je biran u idealan tim španskog prvenstva, a na Pirinejsko poluostrvo je stigao kao najbolji igrač Bundeslige gde je igrao za Albu.

KK Crvena zvezda 2023/2024

Došli:

* Dejan Davidovac

* Marko Simonović

* Miloš Teodosić

* Adam Hanga

* Majk Tobi

* Džoel Bolomboj

* Rokas Giedraitis

Otišli:

* Stefan Marković

* Ben Bentil

* Hasan Martin

* Džon Holand

* Ognjen Dobrić

* Luka Vildosa

* Fakundo Kampaco

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.