ŽREB ZA KUP RADIVOJA KORAĆA: Biće vatre u Novom Sadu

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Feb.2021, 13:20

ŽREB ZA KUP RADIVOJA KORAĆA: Biće vatre u Novom Sadu

Osam ekipa u “bubnju”.

Žreb za finalni turnir košarkaškog Kupa Radivoja Koraća biće održan u sredu od 18 sati. Kako je saopštio Košarkaški savez Srbije (KSS), žreb će biti održan u studiju TV Arena sport, uz direktan prenos na prvom kanalu kao i na jutjub kanalu KSS.

Liverpul je konačno u formi – vezao je dve pobede od po 3:1 kao gost (Totenhem i Vest Hem) i večeras (21.15) raspoložen >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dočekuje Brajton. Bitno je da pobedi i zbog derbija protiv Sitija za vikend. Kvota na keca je 1,45, a na kombinazziju 1&3+ 2,05. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Liverpul – Brajton.

- Ovogodišnji žreb će se održati u skladu sa svim preporukama Kriznog štaba u cilju sprečavanja širenja zarazne bolesti prouzrokovane virusom Kovid-19, bez prisustva predstavnika klubova i predstavnika medija, zbog čega je i obezbeđen direktan TV prenos na Arena sport - navodi se u saopštenju KSS.

Završni turnir Kupa Koraća biće organizovan u Novom Sadu od 11. do 14. februara, a za trofej "Žućkove levice" boriće se pet ABA ligaša - Partizan, Crvena zvezda, FMP, Mega i Borac, finalisti drugog stepena Kupa KSS Vojvodina i kragujevački Radnički i zemunska Mladost kao prvoplasirana na kraju prvog dela takmičenja u KLS.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Polina Grecki, ćerka hokejaške legende Vejna Greckog.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VELIKI PEH ZA FILIPA: Pukla mu je kost u nozi

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Feb.2021

Sledi velika pauza...Novi maler za crnogorskog košarkaša Filipa Barovića. On se posle duge pauze u januaru vratio na teren u dresu Studentskog centra tokom "balona" ABA 2 lige, međutim ubrzo je usledio novi problem..Liverpul je konačno u formi – vezao je dve pobede od po 3:1 kao gost (Totenhem...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.