ZAŠTO BEZ BOBIJA? Đorđević: Španci su prebrzi za njega

Izvor: 011vodič.com, 08.Sep.2019, 19:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZAŠTO BEZ BOBIJA? Đorđević: Španci su prebrzi za njega

Nagađalo se u zemlji košarke zašto na terenu u meču protiv Španije nije bilo Bobana Marjanovića. Srpski gorostas je na parketu proveo tačno 90 sekundi. Za to, simbolično vreme napravio je jedan faul.
Naša kladionica nudi kvotu 2.40 za pobedu Australije u meču protiv Francuske.
Strahovalo se da je možda reč o povredi. Selektor Aleksandar Đorđević je novinarima u Kini objasnio o čemu se radilo. >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com <<
– Nisam ga koristio zbog brzine Španaca. To je bilo moje “čitanje” utakmice i moja odluka – rekao je Đorđević.
Selektor je posle zvanične konferencije još jednom “prošao” film utakmice.
– Presudila je jako loša druga četvrtina. Dobro smo počeli i onda smo stali. Razmišljali smo previše, mnogo izgubljenih lopti, promašenih zicera, individualnih grešaka u odbrani kod preuzimanja. To je njima dalo snagu, sve su pogađali. Ušla je nervoza u naš tim, kao da smo podigli ručnu kočnicu. Pobedili su nas našim oružjem, lopta im je išla brzo. Riki Rubio je bio sjajan, držao je sve konce. Mark Gasol takođe odličan, pokazao je zašto je NBA šampion.
Argentinci su jednako brzi i fizički snažni. Đorđević se okrenuo najvažnijoj utakmici na šampionatu.
– Treba da smirimo glavu, da se vratimo zajedništvu u igri, da lopte ide od ruke do ruke, da imamo poverenje jedni u druge. To je bila naša snaga. Moramo da pronađemo način da lopta stigne pod koš. Oni su jaki, imaju visinu i fizičku snagu, kao i mi. Biće to žestoka borba – poručio je Aleksandar Đorđević.

The post ZAŠTO BEZ BOBIJA? Đorđević: Španci su prebrzi za njega appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

TERZIĆ: Pakleno, nisu mogle da me čuju, ni ja njih

Izvor: 011vodič.com, 08.Sep.2019

I u najtežim trenucima smiren, kao i uvek. Tu mirnoću preneo je na odbojkašice u ključnim trenucima finala. Trofejni selektor Zoran Terzić.. Naša kladionica nudi kvotu 5.40 za pobedu Češke nad Grčkom na Mundobasketu.. – Da se igralo bilo gde drugo, mislim da bismo slavili drugačijim, ubedljivijim...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.