SKENER MAXBETSPORTA Bogdan nije mogao sam, Jokić da udahne duboko

Izvor: 011vodič.com, 08.Sep.2019, 17:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SKENER MAXBETSPORTA Bogdan nije mogao sam, Jokić da udahne duboko

Stigao je i prvi poraz Srbije na Mundobasketu. Španija je očitala lekciju izabranicima Aleksandra Đorđevića, ali neuspeh može da bude i prekretna tačka u pozitivnom smislu. Srbije je već obezbedila plasman u četvrtfinale, samo što će nam protivnik biti vremešna Argentina. “Orlovi” su i dalje moćan tim, samo moraju da se lekcije izvuku iz ovog poraza.
Selektor Aleksandar Đorđević takođe mora da vidi u čemu je sve progrešio pošto je bilo evidentno da ga je Serđo Skariolo >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << nadmurdio. Uprkos svemu imali smo priliku za preokretu poslednjoj deonici.
Ovo je naše viđenje partija Srbije protiv Španije.
Stefan Birčević – Ponovo počeo utakmici i ponovo na parketu proveo svega tri minuta. Nije imao uticaja na igru i rezultat – BEZ OCENE.
Nemanja Bjelica – Možda i najlošija partija u reprezentativnoj karijeri. Apsolutno ništa nije mogao da uradi Bjelica. Nije pogađao, kasnio je u odbrani. Svestan je i on da nije bio na nivou. Za skoro 24 minuta imao je samo tri poena, sve sa linije za slobodna bacanja – OCENA 5.
Bogdan Bogdanović – Jedini koji je pokazao zube. Radio je sve na terenu. Pogađao, skakao, asistirao, ali je falila podrška saigrača. Bogdanova statistika je impresivna – 26 poena, 10 skokova i šest asistencija – OCENA 9.
Marko Gudurić – Već smo pričali da Marko mora agresivnije i samouverenije da izgleda na terenu. Opet je meč završio bez poena iako je igrao skoro 14 minuta. Promašio je upečatljiv zicer na početku poslednje deonice – OCENA 5.
Nikola Jokić – Krenuo je meč u prepoznatljivom manitu. Krenuo je sa sjajnim asistencijama, ali jednostavno mora da se smiri. Čak i kada sudije greše. Zaradio je isključenje, a svim znamo koliko bi bio bitan u poslednjoj deonici – OCENA 6.
Stefan Jović – Utakmicu je počeo perfetkno. U potpunosti je zaključario Rubija, a onda potop. Sve što je radio izvanredno je stao pa je na kraju utakmicu propratio sa klupe. Za 25 minuta četiri poena i asistencije – OCENA 6,5.
Vladimir Lučić –Kao po običaju borben, uvek na ivici faula. Imao je osam poena uz tri skoka, ali kao i ostatak tima imao je nekoliko loših odluka u ključnim momentima – OCENA 6,5.
Boban Marjanović – Na parketu nešto više od jednog minuta. Selektor je procenio da Marjanović nije u stanju da isparira centrima Španije – BEZ OCENE.
Vasilije Micić – Definitivno nije u formi u kakvoj je bio tokom klupske sezone. Iz igre je šutirao samo 1/5. Imao je kjlučan promašen zicer u momentima kada smo bili u naletu – OCENA 6.
Nikola Milutinov – Naš najbolji centar na ovoj utakmici. Uvek je bio čvrst u duelu, zakucavao je preko prootivnika. imao je sedam poena za 20 minuta – OCENA 7,5.
Miroslav Raduljica – Neočekivano, uneo je veliku energiju u poslednjoj deonici. Pokrenuo je ostatak tima, naročito posle zakucavanja pored Gasola. Ipak imao je i greške u odbrani – OCENA 7.
Marko Simonović – Proveo je samo tri minuta na parketu. Nije šutnuo na koš – BEZ OCENE.
 

The post SKENER MAXBETSPORTA Bogdan nije mogao sam, Jokić da udahne duboko appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

LEKCIJA ĐORĐEVIĆ: Jokić je veliki momak, ne sme više onako da reaguje!

Izvor: 011vodič.com, 08.Sep.2019

Košarkaši srpskog tima morali bi da izvuku pouke iz katastrofalne igre, kako su je sami nazvali i poraza od Španije. Utisak je da bi to trebalo da učini i Aleksandar Đorđević. Čovek koji je ikona srpske košarke, baš poput izabranika je posle prve četvrtine u priličnoj meri ispustio konce...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.