Vujošević posle očajnog starta: Neprimereni časovi anatomije! Ipak sam ja nešto osvojio

Izvor: MozzartSport.com, 22.Okt.2014, 00:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vujošević posle očajnog starta: Neprimereni časovi anatomije! Ipak sam ja nešto osvojio

„Tačno je da razmišljamo o pojačanjima na poziciji pleja, ali nećemo sad, pritisnuti problemima i iz neke nervoze, napraviti pogrešan potez i dovesti igrača koji ne može da se uklopi u ekipu na pravi način“, ističe strateg crno-belih

Ni stariji poklonici košarke ne sećaju se ovako lošeg Partizanovog početka sezone. Samo jedna pobeda >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << u pet startnih mečeva, skor 1:3 u Jadranskoj ligi i poraz u prvoj rundi Evrokupa pokrenuli su niz negativnih komentara, na koje šef stručnog štaba Duško Vujošević uzvraća rečima iz kojih može da se zaključi da su crno-beli traže kredit na osnovu ostvarenja prethodnih godina i odbranu od napada na mladu ekipu u procesu stvaranja.

Znate, ja sam trener koji je osvajao neke trofeje u karijeri, dobijao priznanja kolega i mislim da su neprimereni časovi anatomije posle nekoliko Partizanovih vezanih poraza. Ovu sezonu nismo počeli sa ciljem da po svaku cenu odbranimo titulu,  to jeste naša želja, ali na osnovu trenutnih okolnisti ovakav start je bio sasvim realan“, rekao je Vujošević.

I dodaje da od postojećeg kadra ne bi trebalo očekivati čuda.

„Stvaramo novi tim, za to je potrebno vreme. Kao i da se poboljša situacija po pitanju sponzorstva. Ne znam zašto se sada svi čude što smo, na primer, izgubili u Ljubljani, kad nije bilo realno da tamo dobijemo Olimpiju. Ne možemo da se ponašamo kao da je situacija normalna, a verujete mi mi više od svih želimo uspeh“.

Ono što najviše interesuje navijače Partizana jeste hoće li i kad biti pojačanja. Posebno na poziciji organizatora igre, akutnom problemu srpskog prvaka ove sezone, zbog čega je ponovo aktuelizovano interesovanje za Rendija Kalpepera.

Tačno je da razmišljamo o pojačanjima na poziciji pleja, pokazalo se do sada da nam je to najveći problem u igri, pokušali smo da ga rešimo postojećim igračkim kadrom. A ono što je sigurno je da nećemo sad, pritisnuti problemima i iz neke nervoze, napraviti pogrešan potez i dovesti igrača koji ne može da se uklopi u ekipu na pravi način. Ne bih više da pričam o ovoj temi. To je nešto što se dešava unutar kluba, kad to budemo rešili obavestićemo javnost. Ne možemo da objavimo da je neka stvar završena, ako ona još nije ni počela. A to što pojedini mediji objavljuju razne informacije to je iz drugih interesa ili sa ciljem da destabilizuju klub“, rekao je Vujošević.

(FOTO: MN Press)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.