Vlasnik Dalasa prvi odlučio: Zauvek povlačimo dres sa brojem 24

Izvor: Večernje novosti, 27.Jan.2020, 10:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vlasnik Dalasa prvi odlučio: Zauvek povlačimo dres sa brojem 24

Kobijeva zaostavština prevazilazi košarku i odajemo mu priznanje za sve što je činio, saopštio je Mark Kjuban Dalas Meveriksi povućiće dres sa brojem 24 u čast tragično nastradalog NBA košarkaša Kobija Brajanta, saopštio je lično vlasnik fransize Mark Kjuban."Šokirani smo vestima o smrti Kobija Brajanta i njegove kćerke. Kobi je bio ambasador košarke, legenda i globalna ikona. Bio je voljen i posvećen. Njegova zaostavština prevazilazi košarku >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << i naš klub je odlučio da dres Dalasa sa brojem 24 više nikad niko ne nosi", navodi se u saopštenju Kjubana.Brajant, koji je tokom najvećeg dela igračke karijere u Los Anđeles Lejkerskima nosio broj 24 na dresu, zajedno sa svojm 13-godišnjom i još sedmoro ljudi, poginuo je u padu helikoptera u nedelju ujutru po američkom vremenu.
Pogledaj vesti o: Košarka,   NBA

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dalas povukao Brajantov dres

Izvor: MozzartSport.com, 27.Jan.2020

Mark Agire, Džim Džekson, Hjubert Dejvid, Pavel Podkolzin i Ričard Džeferson. Petorica igrača Maveriksa koji su u Dalasu nosili dres sa brojem 24. Ali niko od njih nije ostavio takav trag u Teksasu kao Kobi Brajant, iako on – nikad nije igrao u Dalasu. Međutim, baš zbog Kobija gazda Maveriksa...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.