Vlade Divac je ponovo heroj Sakramenta

Izvor: B92, 21.Jan.2019, 10:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vlade Divac je ponovo heroj Sakramenta

Legenda srpske i jugoslovenske košarke Vlade Divac radi sjajan posao kao generalni menadžer Sakramento Kingsa.

Iako je od postavljanja na funkciju prvog čoveka jedine sportske franšize u prestonici Kalifornije nailazio na brojne negativne komentare, ovosezonski rezultati Kingsa su demantovali sve kritičare i dokazali da je nekadašnji predsednik Olimpijskog komiteta Srbije imao jasnu viziju gde želi da odvede tim u čijem dresu se proslavio.

Portal sacbee.com >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u opširnom tekstu navodi da Divčeva odluka da se odrekne, u tom trenutku, zvezde tima Demarkusa Kazinsa otvorila vrata za renesansu Kingsa.

Kingsi su sada jedini tim u NBA sa prostorom da dovedu nove igrače i plate talenat, bez ikakvih opterećenja“, navodi se.

U tekstu se ističe da je Divac posle poraza od Šarlota izjavio da će vreme koje dolazi stati u odbranu njega i njegovih odluka.

Ja sam veoma samouverena osoba“, naveo je Divac, a autor dodaje da njega ne zanima šta ljudi misle o njemu, kao i da to “ko si ti“, ne utiče na to kako će se on odnositi prema tebi.

Posle 46 utakamica u ovoj sezoni Kingsi imaju pozitivan skor (24-22), a ukoliko se kockice poklope, mogli bi i da uđu u aktivnu borbu za plasman u plej-of.

Napravili smo veliki korak napred i veoma sam srećan zbog toga gde se nalazimo danas. Moramo da rastemo, treba nam vremena za to, ali ne žurimo. Idemo korak po korak“, rekao je Divac.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vlade Divac je ponovo heroj Sakramenta

Izvor: Nezavisne Novine, 21.Jan.2019

Legenda srpske i jugoslovenske košarke Vlade Divac radi sjajan posao kao generalni menadžer Sakramento Kingsa.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.