VTB - Teo u kući slavnih

Izvor: Sportske.net, 17.Feb.2019, 14:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VTB - Teo u 'kući slavnih'

Kapiten košarkaške reprezentacije Srbije Miloš Teodosić primljen je u Kuću slavnih regionalne VTB lige.

Ovog vikenda u VTB ligi je na programu "Ol Star" meč, a pre velikog spektakla upriličena je svečanost na kojoj su desetorica trenera i igrača primljeni u Kuću slavnih.

U Kući slavnih regionalne VTB lige našao se i kapiten košarkaške reprezentacije Srbije Miloš Teodosić koji je od 2011. do 2017. godine nosio dres >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << moskovskog CSKA.

"Najtrofejniji strani igrač u istoriji VTB lige. Najbolji asistent među strancima", navodi se u opisu Miloša Teodosića.

Teo je kao član moskovskog CSKA osvojio šest titula u VTB ligi, a dva puta je bio imenovan za najkorisnijeg igrača plej-ofa regionalne lige.

Pored Miloša Teodosića u Kuću slavnih su primljeni Andrej Kirilenko, Viktor Hrijapa, Ej Džej Rouland, Gregor Arbet, Kejt Lengford, Džeri Džonson, Etore Mesina, Rimas Kurtinaitis i Jevgeni Pašutin.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Teodosić u Kući slavih sa Mesinom, Kirilenkom...

Izvor: B92, 17.Feb.2019

Miloš Teodosić, bivši igrač LA Klipersa i reprezentativac Srbije, primljen je u Kuću slavnih VTB lige...Pored njega, uoči Ol-star meča VTB lige, predstavljeno je još devetorica nagrađenih, od koji su tri trenera i šest bivših i sadašnjih igrača...U Kuću slavnih primljeni su igrači: Andrej...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.