Izvor: HotSport.rs, 09.Sep.2016, 14:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VELIKI KOŠARKAŠKI SPEKTAKL: ‘Dijamanti su večni’

Sprema se sjajna košarkaška manifestacija u čast jednog od najboljih evropskih igrača ovog veka.
Prethodna sezona bila je poslednja za legendarnog grčkog igrača Dimitrisa Diamantidisa. Njegov klub sa kojim je postigao praktično sve, slavni Panatenaikos, odlučio je da mu se zahvali turnirom u njegovu čast.
Turnir pod nazivom ‘Dijamanti su večni’ odražaće se 16. i 17. septembra u OAKA areni. Uz PAO, na ovom takmičenju će učestvovati još >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << moskovski CSKA, Barselona i Makabi iz Tel Aviva. Dakle, velikani evropske košarke protiv kojih je Dimitris odigrao mnoštvo čuvenih mečeva, uveličaće njegove poslednje igračke nastupe na košarkaškim parketima.
Diamantidis je tri puta osvojao Evroligu, a 2011. je proglašen za MVP-a tog takmičenja. Iako je u napadu praktično umeo sve, ostaće upamćen i kao jedan od najboljih defanzivaca u istoriji evropske košarke.
The post VELIKI KOŠARKAŠKI SPEKTAKL: ‘Dijamanti su večni’ appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Veliki Dijamantidis ponovo oblači dres Panatinaikosa!

Izvor: Sportske.net, 09.Sep.2016

Legenda evropske i grčke košarke poneće zeleni dres po poslednju put u karijeri...Dimitris Dijamantidis se povukao iz aktivnog igranja košarke na kraju sezone za nama, ali će dres svog Panatinaikosa poneti još jednom...Naime, na turniru "Dijamanti su večni" koji će se održati u Atini u tekućem...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.