Uživo: Loša košarka u Laktašima, Igokea i Zvezda traže prvu pobedu - 9:17

Izvor: Blic, 09.Okt.2013, 20:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uživo: Loša košarka u Laktašima, Igokea i Zvezda traže prvu pobedu - 9:17

Košarkaši Crvene zvezde gostuju Igokei u drugom kolu ABA lige, a duel iz Laktaša možete pratiti uživo uz Blicsport.rs.

Neugodno gostovanje dolazi za crveno-bele u nezgodnom trenutku, pošto su neočekivano izgubili na startu regionalnog takmičenja od Širokog, dok je Igokea poražena od Partizana. Takođe, Zvezda se bori i protiv tradicije, pošto je izgubila sva četiri meča sa današnjim rivalom.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<
Trener Dejan Radonjić, kome bi kluba bila uzdrmana novim porazom se opredelio za petorku: Nelson, Lazić, Šilb, Mitrović i Marjanović, dok za Igokeu od početka igraju: Pavković, Dozet, Jorović, Galovej i Frejzer.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uživo: Loša košarka u Laktašima, Igokea i Zvezda traže prvu pobedu - 11:23

Izvor: Blic, 09.Okt.2013

Košarkaši Crvene zvezde gostuju Igokei u drugom kolu ABA lige, a duel iz Laktaša možete pratiti uživo uz Blicsport.rs...Neugodno gostovanje dolazi za crveno-bele u nezgodnom trenutku, pošto su neočekivano izgubili na startu regionalnog takmičenja od Širokog, dok je Igokea poražena od Partizana....

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.