Usred transfera, Bogdan u neverici: Ovo NIKAD nisam video! (video)

Izvor: Sportske.net, 22.Nov.2020, 23:27

Usred transfera, Bogdan u neverici: ''Ovo NIKAD nisam video!'' (video)

Kad je on ovako reagovao, šta mi obični ljubitelji košarke da kažemo...

Pisali smo tokom večeri, Miloš Teodosić je raspametio košarkaški svet još jednom nestvarnom asistencijom u derbiju Bolonje protiv Fortituda.

Usledile su brojne reakcije sa svih strana sveta, ali nama je najzanimljivija ona koju je Bogdan Bogdanovič objavio na >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Tviteru.

Košarkaš koji je ovih dana glavna tema u NBA ligi, u vezi sa neuspelim transferom iz Sakramenta u Milvoki, pa sve izvesnijim prelaskom u Atlantu, potpuno je oduševljen Teodosićevim potezom:





''Vaaau, asistencija karijere! Nikad nisam video ovako nešto'', poručio je Bogdanović.

Inače, Virtus je ovaj meč kao gost dobio sa ubedljivih 91:71, a Teodosić je uz sedam poena upisao 14 asistencija. Stefan Marković je trijumfu doprineo sa pet poena, tri asistencije i dva skoka.

-

-

WOOOOOOOWW!!! 😱😱😱 of the career!!!! I never seen this one before!!!!! https://t.co/ia7DSL3cGR

— Bogdan Bogdanovic (@LeaderOfHorde) November 22, 2020

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.