URNEBES Vornok se izvinio, ali košarkaškom klubu Crvena zvezda

Izvor: 011vodič.com, 30.Avg.2019, 08:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

URNEBES Vornok se izvinio, ali košarkaškom klubu Crvena zvezda

Samo jedna rečenica je bila dovoljna da nekadašnji levi bek Liverpula Stiven Vornok na sebe navuče gnev mnogih srpskih navijača. On je u jednoj emisiji na engleskoj televiziji pričao o žrebu za Ligu šampiona, a tom prilikom je rekao da za Crvenu zvezdu igraju vodoinstalateri.
Od 20 igraju Sevilja – Selta, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu domaćina 1.60.
To je vrlo brzo izazvalo i reakciju >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << iz Ljutice Bogdana, pa mu je upućen odgovor. Vornok je shvatio šta je uradio i izvinio se putem svog Tviter naloga. Ipak, jedna greška odvela je u drugu. Naime, on se izvinio košarkaškom klubu Crvena zvezda!
Izvinjavam se košarkaškom klubu Crvenoj zvezdi ako sam nekoga uvredio ili bio nepošten. Pročitao sam da je neki igrač honorarno radio pre nego što se pridružio klubu. Na televiziji je to ispalo pogrešno. Izvinjavam se. Lekcija je naučena – napisao je Vornok.
Apologies to @kkcrvenazvezda if I offended anyone or be disrespectful. I read something about the player being part time before he joined. Came across wrong on tv. Apologies. Lesson learnt.
— Stephen Warnock⚽️📺🎙 (@StephenWarnock3) August 29, 2019
To je izazvalo brojne komentare i smeh ljudi na društvenim mrežama. Mnogi su mu rekli da je promašio sport i da četvrtak nije bio njegov dan.
ZA ZVEZDU IGRAJU VODOINSTALATERI Sramotna izjava bivšeg reprezentativca Engleske



The post URNEBES Vornok se izvinio, ali košarkaškom klubu Crvena zvezda appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

Kanjas pričao Špancima o tenku: Ovde navijače čujete u svlačionici

Izvor: MozzartSport.com, 30.Avg.2019

Početak nije baš bio ohrabrujući, ali Hose Kanjas je brzo uhvatio ritam i postao jedan od najvažnijih igrača Crvene zvezde.Odličan utisak ostavio je nekadašnji vezista PAOK-a, Espanjola i Svnosija u dvomeču sa Jang Bojsom i doprineo da se Crvena zvezda drugu godinu zaredom plasira u Ligu šampiona....

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.