Izvor: Radio Dunav, 22.Sep.2016, 09:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U SUBOTU KOŠARKAŠKI MEMORIJAL-17. GODINA BEZ RATKA

U subotu 24. septembra će u hali O.Š. Žarko Zrenjanin biti odigran memorijalni turnir Ratko-Rade Veijin na kome će pored Košarkaškog kluba Dunav iz Apatina učestvovati ekipa Veterana iz Apatina, ekipa Ratkovi prijatelji i gosti ekipa Vojne Akademije koja je zvanični prvak studentske lige.
Turnir počinje >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << u 17 sati, a prvi meč će odigrati Veterani i Ratkovi prijatelji, dok bi drugi meč trebao da počne negde oko 19 sati a igraće ga KK Dunav i Vojna Akademija.
Ovaj memorijal obeležava se u znak sećanja na stradalog košarkaša, a ove godine se navršava 17. godina od Ratkovog stradanja.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na Radio Dunav...






Povezane vesti

Sedamnaesta godina bez Ratka Vejina, u subotu memorijalni turnir

Izvor: 025info.rs, 22.Sep.2016

Memorijalni turnir Rade Ratko Vejin biće održan i ove godine u hali OŠ Žarko Zrenjanin u Apatinu, u znak sećanja na našeg sugrađanina, bivšeg košarkaša, koji je tragično izgubio život 1999. godine.   Apatinci će sedamnaestu godinu zaredom čuvati sećanje na Ratka Vejina, momka koji je...

Nastavak na 025info.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.