Tursko bogatstvo za Mekejleba

Izvor: Sportski Žurnal, 30.Jul.2012, 19:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tursko bogatstvo za Mekejleba

Lester Bo Mekejleb, jedan od najboljih igrača u evropskoj košarci, karijeru će ipak nastaviti u Fenerbahčeu, na čijoj klupi će sedeti Simone Pjaniđani, takođe stigao iz Sijene.
Nekadašnji plejmejker Partizana vagao je između višemilionskih ponuda iz NBA, Rusije i Turske, da bi se na kraju ipak zaputio u Istanbul gde ga čeka 1,6 miliona evra po sezoni!
Pri tom, Fenerbahče je za njegove >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << usluge morao da plati ekstra 1,3 miliona evra kao obeštećenje Sijeni, što predstavlja neverovatnu cifru samo za slobodu igrača. Mekejleb će u Fenerbahčeu provesti dve sezone sa opcijom produženja na još jednu.
Pogledaj vesti o: Košarka,   NBA

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.