Trojka za pobedu protiv Hrvata? Događa se često, a kvota je sjajna - 7,00!

Izvor: MozzartSport.com, 17.Avg.2016, 15:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trojka za pobedu protiv Hrvata? Događa se često, a kvota je sjajna - 7,00!

Nekoliko veoma zanimljivih igara kladionice MOZZART pred košarkaški klasik Srbija - Hrvatska. Kvota 20 na to da će Orlovi ubaciti 100+ poena

Noćas u 03.15 manji deo Srbije će spavati. Na programu je košarkaški klasik - Orlovi protiv Hrvata, a ulog je polufinale olimpijskog turnira!

Kvota da Srbija osvaja zlato - 25!

Sve je manje-više rečeno pred još jedan istorijski duel: iako izabranici Aleksandra Đorđevića u meč ulaze kao četvrtoplasirani >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << u grupi, a Hrvati kao prvoplasirani, uloga favorita pripisana je Srbiji. Mada, s druge strane, tim Ace Petrovića baš u Rio pokazao je da može da pobedi bilo koju ekipu.

Kladionica MOZZART potrudila se da vam noć između srede i četvrtka učini još zanimljivijom, pa je pored standardnih igara, kao i onih na broj poena igrača, ponudu obogatila sa pet tipova koji će vam, verujemo, biti više nego zanimljivi.

1. SRBIJA POSTIŽE KOŠ SA PREKO POLA TERENA - KVOTA 20! (šifra 8570)

Nije za reprezentaciju, ali Dušan Kecman je za Partizan protiv Cibone na Fajnal foru Jadranske lige „doktorirao“ na ovu temu. Da li može nešto slično da se ponovi večeras, ili preciznije rečeno u četvrtak rano ujutru? Ko misli da može, evo mu prilike da lepo zaradi sa kvotom 20.

* Tip se odnosi na regularnih 40 minuta, dakle ne računaju se eventualni produžeci

2. SRBIJA POSTIŽE 100+ POENA NA MEČU - KVOTA 9! (šifra 8571)

Drim timu su Orlovi dali 91 poen, Kinezima 94. Da li je vreme da pukne stotka? Ako se utakmica otvori, sve je moguće, a u tom slučaju, pobeda sa stotkom protiv Hrvata bila bi prava poslastica za sve ljubitelje košarke u Srbiji. Kvota je 9,00!

* Tip se odnosi na regularnih 40 minuta, dakle ne računaju se eventualni produžeci

3. SRBIJA POSTIŽE TROJKU U POSLEDNJIH PET SEKUNDI - KVOTA 7! (šifra 8572)

E, tu smo! Retki su oni među nama kojima među omiljenim sportskim uspomenama nije Đorđevićeva trojka na Evropskom prvenstvu 1997. protiv Hrvata. Tokom priprema za Rio, Srbija je opet dobila, i opet zahvaljujući trojci pred kraj meča, ovog puta je egzekutor bio Stefan Jović. Ko će večeras biti heroj? Mnogi tipuju na Bogdana Bogdanovića... U svakom slučaju, da bi ovaj tip prošao Orlovi treba da postignu trojku u poslednjih pet sekundi regularnom dela meča, dakle četvrte četvrtine, a nije bitno da li će ta trojka doneti pobedu ili ne. Kvota da će se istorija ponoviti je 7,00!

* Tip se odnosi na regularnih 40 minuta, dakle ne računaju se eventualni produžeci

4. SRBIJA POSTIŽE 15+ TROJKI NA MEČU - KVOTA 5! (šifra 8573)

Ovaj segment igre tim Saše Đorđevića poboljšavao je iz meča u meč. Protiv Francuza smo dali devet, protiv Amerikanaca deset, protiv Kineza 12 trojki... Ako noćas Teodosić krene da rešeta, pridruži mu se Bogdanović, a poneku trojku ubace Simonović, Kalinić, Jokić, Marković... mogu Orlovi da odu i na 15+ trojki. Ako procenjujete da će broj ubačenih šuteva za tri poena nastaviti da raste, kvota 5,00 za vas je pravi izazov.

* Tip se odnosi na regularnih 40 minuta, dakle ne računaju se eventualni produžeci

5. IVANA UZIMA ZLATO, KOŠARKAŠI PROLAZE - KVOTA 4,50! (šifra 8569)

Najviše bismo voleli da naredno jutro dočekamo sa ova dva uspeha. Ivana Španović u kvalifikacijama je bila najbolja i po mnogim procenama favorit je za prvo mesto i u finalu koje počinje u 02.15, dakle sat vremena pre košarkaške utakmice. Za prolaz ovog tipa potrebno je da Ivana uzme zlato, a da košarkaši prođu u polufinale, na bilo koji način.

6. KLUPA HRVATSKE DOBIJA TEHNIČKU - KVOTA 1,90 (šifra 8574)

Selektor hrvatske reprezentacije Aca Petrović veoma je temperamentan, a poznato je da često ima primedbe na suđenje. Ako njegovoj ekipi krene loše, ume da vrši pritisak na arbitre... Kvota da će klupa Hrvata dobiti tehničku grešku iznosi 1,90!

* Tip se odnosi na regularnih 40 minuta, dakle ne računaju se eventualni produžeci

Sve igre možete odigrati na MOZZARTOVIM uplatno-isplatnim mestima, kao i preko sajta mozzartbet.com, kada u izborniku sportova birate opciju SPECIJALI.

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.