Toni Kukoč se vratio u Bulse

Izvor: Radio 021, 18.Avg.2015, 09:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Toni Kukoč se vratio u Bulse

Bivši hrvatski i jugoslovenski košarkaški reprezentativac Toni Kukoč, koji je sa Čikagom osvojio tri trofeja u NBA, postao je savetnik predsednika kluba Majkla Rejnsdorfa, a jedan od zadataka će mu biti da promoviše Bulse u svetu.

"Samo nekoliko minuta je dovoljno biti uz Tonija da bi cenio njegovu ličnost, strast i profesionalizam i prepoznao doprinos >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << koji će pružiti našoj ekipi u svojoj novoj ulozi. Toni će imati različite uloge. Svojim iskustvom će doneti vrednost, bez obzira da li će to biti vezano za strane igrače u našoj ekipi ili prilikom objašnjavanja našim partnerima i navijačima što to znači biti 'bul'. Toni će biti naš snažni predstavnik", rekao je Rejnsdorf.

Kukoč je za Bulse igrao od 1993. do 2000. godine uz legendarne igrače Majkla Džordana i Skota Pipena. "Uzbuđenje i čast je opet biti deo ekipe koja je definisala moju igračku karijeru ovde u SAD. Bulsi su postali moja porodica i stvarno se radujem budućnosti", rekao je Kukoč.

On će se na novom poslu pridružiti Pipenu koji je savetnik predsednika kluba od 31. oktobra 2012. godine. Kukoč je u NBA proveo 13 sezona, od kojih sedam u Bulsima, a 1996. godine je proglašen za najboljeg šestog igrača lige. Od 1996. do 1998. osvojio je tri NBA prstena.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.